Taxi 
Juan Carlos

+34 649359916

English speaking
 

Hem establert la nostra reputació oferint un servei puntual y de confiança a preus molt competitius. Si ho desitja també pot pagar amb targeta de crèdit.

Vehicle d'alta gamma

Fins a 6 passatgers

Gran confort

Cadiretes per a totes les edats

Joan Carles Moreno va començar amb el taxi a Tossa el 1998 de la mà del seu pare, en Bartolomé, quan aquest va adquirir una segona llicència, després de portar des de 1972 ininterrompudament oferint el seu servei de taxi.

Del 2002 al 2005 en Joan Carles  va ampliar la seva experiència treballant a Barcelona com a xofer turístic per a Limousine Rental, així com d'altres serveis VIP. Des de 2006, de tornada a Tossa, posa a disposició del client més exigent la seva àmplia experiència i un vehicle de 7 places amb les màximes prestacions. El nostre compromís es reforça any rere any gràcies a l'inestimable fidelitat dels nostres benvolguts clients.

Trasllat privat a l'aeroport
i recollida


*El destí del nostre servei de recollida serà sempre Tossa de Mar.
L'estarem esperant just a la seva sortida al Hall de l'aeroport amb un cartell amb el seu nom.
Agraïm que se'ns faciliti el número de vol així com  d'altra  informació rellevant doncs
no cobrem extra pel temps d'espera .

Girona-Tossa
Tossa-Girona

40 minuts

60 - 75

.

Fins a 6 passatgers

Barcelona-Tossa
Tossa-Barcelona

90 minuts

160 - 175

Fins a 6 passatgers

Perpignan-Tossa
Tossa-Perpignan

2 hores

215 - 225

Peatges inclosos

 Fins a 6 passatgers
Serietat i compromís

Port de Barcelona

Terminal de creuers

Servei de recollida, en una hora s'estarà relaxant a Tossa, 145-155€ .
L'esperem just a la seva sortida de la Terminal amb un cartell amb el seu nom.

Girona

I estació de tren

La manera més fàcil d'arribar a l'històrica ciutat des de Tossa és en taxi.
El preu són 65€-75€ i es triguen uns 45 minuts. 

Museu Dalí

+ 2 hores d'espera

Un dels museus més visitats d'Espanya, a una hora de Tossa, fruit de la remodelació d'un antic teatre feta pel mateix geni empordanés. Anada i tornada, 155-165€ .

La Roca Village

+ 2 hores d'espera

Camini tranquilament per un outlet de gamma alta de marques exclusives, a una hora de Tossa. Anada i tornada, 160-170€ . 

Comentaris del nostres fantàstics usuaris a TRIPADVISOR

Juan Carlos ens va recollir al meu marit i a mi a l'aeroport de Barcelona tard al vespre a principis de setembre y ens va portar a Tossa de Mar. Ell és molt amable y el cotxe molt cómode. També ho va organitzar per a portar-nos a l'aeroport molt d'hora al matí una setmana més tard, hi era a l'hotel a l'hora convinguda. Sens dubte el farem servir la propera vegada que anirem  a Tossa. Recomanem fortament el servei de Juan Carlos..

Juan Carlos ens va portar a mi familia i a mi per 2 meravellosos tours de taxi, un a la ciutat de Barcelona
 i un altre a la Vall de Núria a principis d'any. Fou un gran guia y ens  portà a un munt de llocs súper.
Fantàstica relació qualitat-preu per a tot el que vam veure i  fer. Molt recomanable, servei amistós.

El servei de taxi de Juan Carlos ens va ajudar a fer de la nostra visita a Tossa una gran experiència. Des de la reserva per correu electrònic les coses no podien haber sigut més simples, ¡especialment viatjant amb un nedó i els seus avis! Juan fins i tot ens havia posat una cadireta a la seva VW pel nedó. Coneixia l'edifici en el que ens allotjavem i ens va ajudar amb les maletes. El viatje de tornada a l'aeroport de Girona fou igual de senzill, Juan va ser puntual, va conduir amb molta seguretat, i a més a més em va  regalar una copia del seu recopilatori anual de música Taxi Lounge. Sens dubte estaré en contacte amb Juan Carlos la propera vegada que vagi a Tossa! Gràcies Juan.

Aquest és l'original "Taxi Tossa de Mar" iniciat pel pare d'en Juan Carlos. Uns altres han començat a fer servir noms similars, però aquest és l'original i segueix sent, segons totes les crítiques, el millor. La nostra família va fer servir el seu servei a l'aeroport  en quatre ocasions al juny: servei puntual, preus competitius y sincronització perfecta. L'accés a la part principal de Tossa no està permés pels autobusos, así que faci que en Juan Carlos el recolli a l'aeroport i el porti directament al seu hotel. Segueix així, ens veiem l'any vinent.

Taxi Lounge Radio

Un recorregut musical pels paisatges melòdics de l' easy listening

i molt més!

escolta en viu

Comparteix aquesta pàgina !